Wat doe ik?

Ik ben inzetbaar voor klussen op het gebied van Inbound Marketing en Marketing Management. Waar wil je meer over weten?

Inbound Marketing

Marketing Management

 

Marketing Management

Als start/scale up is jouw organisatie hoogstwaarschijnlijk pragmatisch gestart. Er was een goed idee, er bleek vraag naar en het product werd gemaakt. Een aantal jaar verder merk je vervolgens dat er behoefte is aan structuur op het gebied van marketing. Ik kan met mijn kennis en ervaring jouw organisatie volledig ontlasten op dit vlak. Zodat jullie door kunnen met de ontwikkeling van jullie product.

Wil je weten hoe ik dit aanpak? Neem dan contact met me op.

Wat doe ik niet

Om onduidelijkheid te voorkomen, hierbij een stukje verwachtingsmanagement. De volgende activiteiten voer ik niet (zelf) uit:
– Content Marketing: Teksten schrijven
– SEA: Beheren/inrichten van PPC accounts
– SEO: Optimaliseren van teksten voor zoekmachines

Ondanks dat ik deze activiteiten niet zelf uitvoer heb ik wel mensen in mijn netwerk die een KEI zijn hierin. Mocht je iemand zoeken voor bovenstaand, laat het me weten, dan breng ik je in contact met een PRO.

Inbound Marketing

(Potentiële) klanten bereiken en aan je binden is waarschijnlijk jouw grootste uitdaging. Het volstaat niet meer om met een groot budget media in te kopen en jouw boodschap naar buiten te brengen. Klanten willen MEER, ze willen informatie wanneer het hen uitkomt, maar bovenal: ze zijn op zoek naar de oplossing van hun probleem, niet naar een product. Inbound Marketing is de methodologie waarmee je deze uitdaging kunt tackelen. Door content te creëren die aansluit bij de wensen van de zoekende consument en deze door middel van marketing automation te presenteren bedien je de klant wanneer en hoe deze bedient wilt worden. Je reageert op het gedrag van de klant, immers: De klant zit aan het stuur, jij bent slechts het vehikel.

Wil je meer weten over Inbound Marketing en hoe dit jouw organisatie verder kan helpen? Laten we dan kennis maken!